bewaar
Rode curry met paksoi en yellowfin sole
Rode curry met paksoi en yellowfin sole
bewaar

Rode curry met paksoi en yellowfin sole

25 min. bereiden
133waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 el

olie

2

uien

1 struik

paksoi

1 bakje

boemboe rode curry

1 blik

kokosmelk

½ zak

yellowfin sole filet

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.

2

Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.

3

Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.