bewaar
Pikante vis met rijst en frisse salade
Pikante vis met rijst en frisse salade
bewaar

Pikante vis met rijst en frisse salade

20 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2

rode paprika's

350 g

Yellowfin Sole Filet

½ bakje

boemboe

5 el

olie

2 eetlepels

azijn

1

komkommer

1 zak

rucola

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Kook de rijst samen met de helft van de paprika volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de visfilets in met 1 el curry. Verhit in een koekenpan 1 e olie en bak hierin de visfilets aan beide kanten 3-4 min. of tot ze gaar zijn. Klop een dressing van 1 el rode curry, de azijn en 3 el olie. Meng de tweede paprika, komkommer en rucola met de dressing. Neem de visfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de rijst met paprika af. Schenk nog 1 el olie in de visbakpan, voeg de rest van de boemboe toe en roerbak hierin de rijst 3 minuten. Serveer de pikante vis met salade en rijst.