bewaar
Pikante vis met rijst en frisse salade
Pikante vis met rijst en frisse salade
bewaar

Pikante vis met rijst en frisse salade

20 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2

rode paprika's

350 g

Yellowfin Sole Filet

½ bakje

boemboe

5 el

olie

2 eetlepels

azijn

1

komkommer

1 zak

rucola

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Kook de rijst samen met de helft van de paprika volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de visfilets in met 1 el curry. Verhit in een koekenpan 1 e olie en bak hierin de visfilets aan beide kanten 3-4 min. of tot ze gaar zijn. Klop een dressing van 1 el rode curry, de azijn en 3 el olie. Meng de tweede paprika, komkommer en rucola met de dressing. Neem de visfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de rijst met paprika af. Schenk nog 1 el olie in de visbakpan, voeg de rest van de boemboe toe en roerbak hierin de rijst 3 minuten. Serveer de pikante vis met salade en rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pikante vis met rijst en frisse salade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig