Ingrediënten
4 personen
1 pak
gele rijst
2 zakken
Parijse worteltjes
30 g
boter
1 zakje
kruidenmix groentefinish voor wortels
½ zak
yellow fin sole
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Vis met gele rijst en wortel

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 pak gele rijst
2 zakken Parijse worteltjes
30 g boter
1 zakje kruidenmix groentefinish voor wortels
½ zak yellow fin sole