bewaar
Visstoofpotje met rijst
Visstoofpotje met rijst
bewaar

Visstoofpotje met rijst

In 25 minuten op de chique toer: witvis klassiek gecombineerd met prei en wortel in een romige mosterdsaus.

20 min. bereiden
15 min. wachten
440waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

500 g

diepvries pangasiusfilet

1

ui

350 g

verse prei

2 el

ongezouten roomboter

100 ml

kraanwater

2 el

Franse mosterd

125 ml

verse slagroom

300 g

Parijse worteltjes

In 25 minuten op de chique toer: witvis klassiek gecombineerd met prei en wortel in een romige mosterdsaus.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilets in stukken en schep deze om met wat zout.

2

Snipper de ui. Was en snijd de prei in schuine ringen. Smelt de boter en fruit de ui en de prei 5 min. Voeg het water, de mosterd en slagroom toe en breng alles aan de kook. Voeg de worteltjes en de stukken vis toe en stoof het gerecht afgedekt 15 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.