Vis­stoof met to­ma­ten en pa­pri­ka

(53) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 53

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de vis droog.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin. Voeg de vis toe en bak deze al omscheppend bruin. Voeg de knoflook, de paprika, de tomaten, de tijm en peper en zout naar smaak toe en breng het geheel langzaam tot tegen de kook aan. Stoof de vis nog 10 min. tot hij gaar is.
  3. Serveer de visstoof met de pasta.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 08-09

Visstoof met tomaten en paprika

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis­stoof met to­ma­ten en pa­pri­ka

1
1
  • 300 g schelpjespasta
  • 500 g diepvries yellow fin sole

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de vis en dep droog.

2
2
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 2 el traditionele olijfolie

Snijd de ui in 6 parten, de knoflook in plakjes en de paprika in stukjes. Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin.

3
3

Voeg de vis toe en bak deze al omscheppend bruin.

4
4
  • 2 blikken gepelde tomaten in blik
  • 2 takjes verse tijm

Voeg de knoflook, de paprika, de tomaten, de tijm en peper en zout naar smaak toe en breng het geheel langzaam tot tegen de kook aan.

5
5

Stoof de vis nog 10 min. tot hij gaar is.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.