Ingrediënten
4 personen
1
chorizoworst
2 eetlepels
olie
2 grote
uien
350 g
winterpeen
2 blikken
tomatenblokjes
1 blikje
kidneybonen
3 druppels
tabasco
250 g
witte rijst
Aan de slag
Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de chorizo, de winterpeen, de tomatenblokjes, de kidneybonen met het vocht en de tabasco toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht 10 minuten. Schep af en toe om. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bonenstoofpot met de rijst.
Pikante chorizostoofpot met rijst

hoofdgerecht
null personen
695 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de chorizo, de winterpeen, de tomatenblokjes, de kidneybonen met het vocht en de tabasco toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht 10 minuten. Schep af en toe om. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bonenstoofpot met de rijst.
algemeen:Zet voor de liefhebbers van pittig de tabasco op tafel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 chorizoworst
2 eetlepels olie
2 grote uien
350 g winterpeen
2 blikken tomatenblokjes
1 blikje kidneybonen
3 druppels tabasco
250 g witte rijst