bewaar
Filetlapjes in sojasaus
Filetlapjes in sojasaus
bewaar

Filetlapjes in sojasaus

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte rijst

1 schaal

filetlapjes

4 el

Japanse sojasaus

1 blik

zwarte bonen

4 el

zonnebloemolie

1 struik

paksoi

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.

3

Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.

4

Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.

tip

algemeenBewaar de sojasaus op een donkere en koele plek. U kunt de geopende fles ongeveer 1 jaar bewaren. Kijk op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum.