Indiase groentecurry met eieren

Advertentie
Ingrediënten
- 6 eieren (M)
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zak roerbakgroentemix (400 g)
- 1 pot Tikka Masalasaus (Indiase currysaus 400 ml)
- ½ pak tuinerwten (diepvries a 450 g)
- 2 voorgebakken Franse stokbroden (250 g)
- 1 mango
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 220 ºC. Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In wok olie verhitten. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Mango schillen en vruchtvlees in repen snijden. Eieren pellen, halveren en in curry leggen. Curry serveren met stokbrood en mango.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 600 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 65 g
- vet 27 g