bewaar
Indiase groentecurry met eieren
Indiase groentecurry met eieren
bewaar

Indiase groentecurry met eieren

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren (M)

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

roerbakgroentemix

1 pot

Tikka Masalasaus

½ pak

tuinerwten

2

voorgebakken Franse stokbroden

1

mango

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 ºC. Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In wok olie verhitten. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Mango schillen en vruchtvlees in repen snijden. Eieren pellen, halveren en in curry leggen. Curry serveren met stokbrood en mango.