bewaar
Cordon bleu met sperziebonen
Cordon bleu met sperziebonen
bewaar

Cordon bleu met sperziebonen

30 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelpartjes met schil

5 eetlepels

olijfolie

2 x 2

cordon bleus

600 g

sperziebonen

1

rode ui

50 g

zwarte olijven zonder pit

Aan de slag

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4-5 minuten op middelhoog vuur. Draai het vlees om, doe nog 1 eetlepel olie in de pan en bak de andere kant in 4-5 minuten bruin. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en kook ze in een klein laagje water met zout in 6-8 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af en schep de ui, olijven en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel de cordon bleus, de aardappelpartjes en de sperziebonen over vier borden en serveer direct.