bewaar
Kip cordon bleu met komkommersalade
Kip cordon bleu met komkommersalade
bewaar

Kip cordon bleu met komkommersalade

20 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

2 el

olijfolie

2 schaaltjes

kip cordon bleu

1

komkommer

1

ui

½ struik

bleekselderij

3 el

sladressing bieslook

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.

2

Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.

algemeenSnijd de rest van de bleekselderij in reepjes. Heerlijk op brood met mayonaise, schouderham en ei. Of voeg ze de laatste minuut toe aan een soep of pastasaus.