bewaar
Kip cordon bleu met komkommersalade
Kip cordon bleu met komkommersalade
bewaar

Kip cordon bleu met komkommersalade

20 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

2 el

olijfolie

2 schaaltjes

kip cordon bleu

1

komkommer

1

ui

½ struik

bleekselderij

3 el

sladressing bieslook

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.

2

Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.

tip

algemeenSnijd de rest van de bleekselderij in reepjes. Heerlijk op brood met mayonaise, schouderham en ei. Of voeg ze de laatste minuut toe aan een soep of pastasaus.