bewaar
Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes
Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes
bewaar

Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes

20 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappels

1 zak

gebroken sperziebonen

3 eetlepels

boter

2 schaaltjes

voorgegaarde kip cordon bleu

½ duobakje

gerookte spekblokjes

1 bakje

gesneden champignons

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in 18 min. gaarkoken. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afspoelen met koud water en in vergiet laten uitlekken. Intussen in ruime koekenpan 2 el boter verwarmen en kip cordon bleu in 5 min. bruinbakken, halverwege omdraaien. In braadpan spekblokjes in rest van boter 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Sperziebonen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper, bestrooien met peterselie. Kip cordon bleu over vier borden verdelen, aardappels en sperziebonenmengsel ernaast scheppen.