
Ingrediënten
1 zak
aardappels
1 zak
gebroken sperziebonen
3 eetlepels
boter
2 schaaltjes
voorgegaarde kip cordon bleu
½ duobakje
gerookte spekblokjes
1 bakje
gesneden champignons
½ zakje
verse peterselie
Aan de slag
Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in 18 min. gaarkoken. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afspoelen met koud water en in vergiet laten uitlekken. Intussen in ruime koekenpan 2 el boter verwarmen en kip cordon bleu in 5 min. bruinbakken, halverwege omdraaien. In braadpan spekblokjes in rest van boter 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Sperziebonen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper, bestrooien met peterselie. Kip cordon bleu over vier borden verdelen, aardappels en sperziebonenmengsel ernaast scheppen.