bewaar
Carpacciorolletjes met rode portsaus
Carpacciorolletjes met rode portsaus
bewaar

Carpacciorolletjes met rode portsaus

De kruidig-zoete portsaus smaakt perfect bij de carpaccio.

15 min. bereiden
219waarderingen

Ingrediënten

10 personen

200 g

paddenstoelen voor risotto

250 ml

rode port

492 g

carpaccio

De kruidig-zoete portsaus smaakt perfect bij de carpaccio.

Aan de slag

1

Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Doe de port met de kruiden in een steelpan, breng aan de kook en laat op hoog vuur in 8 min. inkoken tot een stroperige saus.

2

Rol alle plakjes carpaccio losjes op en prik er 1 of 2 aan een vork. Leg op een grote schaal. Snijd paddenstoelen in stukken en voeg toe aan de saus en laat 4 min. op laag vuur garen. Roer regelmatig.

3

Schenk saus in een kom en serveer als dip bij de carpaccio. Bestrooi deze met Parmezaanse kaas uit het carpacciopakket.

variatietipDe portsaus is ook lekker bij opgerolde plakjes rosbief.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpacciorolletjes met rode portsaus

De kruidig-zoete portsaus smaakt perfect bij de carpaccio.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig