bewaar
Paddenstoelencrostini
Paddenstoelencrostini
bewaar

Paddenstoelencrostini

25 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

16 porties

1

middelgrote ui

200 g

paddenstoelen voor risotto

2 el

milde olijfolie

1 tl

citroensap

8 sneetjes

meergranen vloerbroden

7.5 g

verse peterselie

3 el

verse groene pesto

Aan de slag

1

Snipper de ui. Snijd de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui al omscheppend 3 min. Voeg de paddestoelen en kruiden toe en bak 3 min. mee op hoog vuur. Breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Laat even afkoelen.

3

Rooster het brood en snijd de sneetjes diagonaal door. Snijd de peterselie fijn. Besmeer met de pesto en verdeel het paddestoelenmengsel erboven. Bestrooi met de peterselie en serveer.

algemeenU kunt ook 3 plakken rauwe ham in reepjes over de paddenstoelen leggen. Of schaaf er Parmezaanse kaas over.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelencrostini

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig