Paddenstoelencrostini

65 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Snijd de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui al omscheppend 3 min. Voeg de paddestoelen en kruiden toe en bak 3 min. mee op hoog vuur. Breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Laat even afkoelen.

  3. Rooster het brood en snijd de sneetjes diagonaal door. Snijd de peterselie fijn. Besmeer met de pesto en verdeel het paddestoelenmengsel erboven. Bestrooi met de peterselie en serveer.

  • algemeenU kunt ook 3 plakken rauwe ham in reepjes over de paddenstoelen leggen. Of schaaf er Parmezaanse kaas over.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Paddenstoelencrostini

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig