bewaar
Paddenstoelencrostini
Paddenstoelencrostini
bewaar

Paddenstoelencrostini

25 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

16 porties

2 el

olijfolie

1

ui

1 schaal

paddestoelenmelange

1 tl

citroensap

8 sneetjes

landbrood

3 el

groene pesto

2 takjes

peterselie

Aan de slag

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui al omscheppend 3 min. Voeg de paddestoelen toe en bak op hoog vuur al omscheppend ca. 5 min. Strooi er peper en zout naar smaak over. Voeg het citroensap toe en laat kort afkoelen. Rooster het brood en snij de sneetjes diagonaal door. Besmeer de sneetjes brood met de pesto. Verdeel het paddestoelenmengsel erboven en bestrooi met de peterselie.

algemeenU kunt ook 3 plakken rauwe ham in reepjes over de paddenstoelen leggen. Of schaaf er Parmezaanse kaas over.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.