bewaar
Mediterraan meergranenbrood
Mediterraan meergranenbrood
bewaar

Mediterraan meergranenbrood

10 min. bereiden
3 uur 30 min. wachten
14waarderingen

Ingrediënten

15 porties

50 g

pijnboompitten

50 g

verse groene pesto

1 pak

meergranen broodmix

6

gedroogde tomaten op olie

50 g

zwarte olijven zonder pit

Dit heb je nodig

  • broodbakmachine

Aan de slag

1

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

algemeenServeer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterraan meergranenbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig