bewaar
Mediterraan meergranenbrood
Mediterraan meergranenbrood
bewaar

Mediterraan meergranenbrood

10 min. bereiden
3 uur 30 min. wachten
14waarderingen

Ingrediënten

50 g

pijnboompitten

50 g

verse groene pesto

1 pak

meergranen broodmix

6

gedroogde tomaten op olie

50 g

zwarte olijven zonder pit

Dit heb je nodig

  • broodbakmachine

Aan de slag

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

tip

algemeenServeer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.