bewaar
Spaghetti met mozzarella
Spaghetti met mozzarella
bewaar

Spaghetti met mozzarella

25 min. bereiden
20 min. wachten
166waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

2 bolletjes

mozzarella

1 blikje

ansjovisfilets

500 g

tomaten

50 g

zwarte olijven zonder pit

3 eetlepels

groene pesto

1 eetlepel

gedroogde oregano

2 eetlepels

olijfolie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen. Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.