Spa­ghet­ti met moz­za­rel­la

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 595 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(156) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 156

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen. Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.