bewaar
Spaghetti met gemarineerde artisjokhart
Spaghetti met gemarineerde artisjokhart
bewaar

Spaghetti met gemarineerde artisjokhart

20 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 gr

spaghetti

10

zwarte olijven zonder pit

4 el

olijfolie

1 teentje

knoflook

1 blikje

ansjovisfilets

2 potten

gemarineerde artisjokharten

50 gr

oude kaas

1 zakje

rucolasla

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Olijven in plakjes snijden. In braadpan olie verwarmen, knoflook erboven uitpersen en 1 min. fruiten. Ansjovis laten uitlekken, toevoegen en al roerende in olie smelten. Artisjokken met marinade toevoegen en meewarmen. Olijven erdoor scheppen. Kaas met kaasschaaf in flinterdunne plakken schaven. Spaghetti afgieten. Artisjokkensaus door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Rucola en kaas erover strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.