Spa­ghet­ti met to­nijn­steak

(6) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
2 6

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Tomaten in plakjes snijden. Dressing van 2 el olijfolie, azijn en zout en peper naar smaak roeren. Dressing over tomaten schenken. Knoflook pellen en snipperen. Olijven grof hakken. In koekenpan rest van olie verhitten. Tonijnsteaks met zout en peper bestrooien en 4 min. bakken. Tonijn uit pan nemen en warmhouden. Aan bakvet knoflook, olijven en kappertjes toevoegen en kort verhitten. Bakvet door spaghetti roeren. Tonijn met spaghetti en tomatensalade serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.