bewaar
Spaghetti met tonijnsteak
Spaghetti met tonijnsteak
bewaar

Spaghetti met tonijnsteak

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

500 g

tomaten

8 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

rode-wijnazijn

2 teentjes

knoflook

50 g

zwarte olijven zonder pit

4

tonijnsteaks in bronwater

2 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Tomaten in plakjes snijden. Dressing van 2 el olijfolie, azijn en zout en peper naar smaak roeren. Dressing over tomaten schenken. Knoflook pellen en snipperen. Olijven grof hakken. In koekenpan rest van olie verhitten. Tonijnsteaks met zout en peper bestrooien en 4 min. bakken. Tonijn uit pan nemen en warmhouden. Aan bakvet knoflook, olijven en kappertjes toevoegen en kort verhitten. Bakvet door spaghetti roeren. Tonijn met spaghetti en tomatensalade serveren.