Vissoep met kruidig stokbrood

Advertentie
Ingrediënten
- 3 tomaten
- 1 blik romige vissoep van het huis (650 g)
- 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g)
- 1 La Champain stokbrood
- 25 g kruidenboter
- 1 bakje fruits de mer (150 g)
- ¼ zakje verse dille (à 15 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In pan vissoep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaat en bleekselderijrauwkost toevoegen en ca. 5 minuten meewarmen. Stokbrood in grote schuine sneden snijden en besmeren met kruidenboter. Onder hete grill sneden stokbrood met boterzijde naar boven in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Zeevruchten over twee grote soepkommen verdelen. Soep in kommen scheppen. Dille erboven fijn knippen. Stokbrood apart erbij serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 505 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 66 g
- vet 16 g