Vissoep met fruits de mer
185 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 blik
1 pot
12
1 bakje
4 eetlepels
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 13 - Koester de kerst
Breng de gepelde tomaten met de visfond en 8 semi-zongedroogde tomaatjes aan de kook. Draai het vuur laag en verwarm 5 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Voeg de fruits de mer en peper en zout naar smaak toe en verwarm de soep nog 1 min. Schep de vissoep in 4 diepe borden. Roer een lepel crème fraîche door elk bord en garneer met de resterende 4 tomaatjes.
Vissoep met fruits de mer

voorgerecht
4 personen
185 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de gepelde tomaten met de visfond en 8 semi-zongedroogde tomaatjes aan de kook. Draai het vuur laag en verwarm 5 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Voeg de fruits de mer en peper en zout naar smaak toe en verwarm de soep nog 1 min. Schep de vissoep in 4 diepe borden. Roer een lepel crème fraîche door elk bord en garneer met de resterende 4 tomaatjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blik gepelde tomaten
1 pot visfond
12 semi-zongedroogde tomaten
1 bakje fruits de mer
4 eetlepels crème fraîche
Dit heb je nodig
staafmixer




