Tagliatelle met zalm en fruits de mer

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g tagliatelle
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 pakje gerookte zalm (100 g)
- 2 bakken stoomgroenten groene groentemix (a 300 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 bakjes fruits de mer (vis, a 150 g)
- 1 pakje room culinair (200 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. Zalm in stukjes snijden. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In braadpan knoflook en rode peper in olie fruiten. Fruits de mer, zalm en room toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Saus met tagliatelle mengen en met groenten serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 670 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 79 g
- vet 24 g