Tagliatelle met zalm en fruits de mer
670 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
1
2 teentjes
1 pakje
2 bakken
2 eetlepels
2 bakjes
1 pakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 04-05 - 2007 week 04-05
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. Zalm in stukjes snijden. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In braadpan knoflook en rode peper in olie fruiten. Fruits de mer, zalm en room toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Saus met tagliatelle mengen en met groenten serveren.
Tagliatelle met zalm en fruits de mer

hoofdgerecht
4 personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. Zalm in stukjes snijden. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In braadpan knoflook en rode peper in olie fruiten. Fruits de mer, zalm en room toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Saus met tagliatelle mengen en met groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g tagliatelle
1 rode peper
2 teentjes knoflook
1 pakje gerookte zalm
2 bakken stoomgroenten groene groentemix
2 eetlepels olijfolie
2 bakjes fruits de mer
1 pakje room culinair




