bewaar
Tagliatelle met zalm
Tagliatelle met zalm
bewaar

Tagliatelle met zalm

Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

20 min. bereiden
669waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1

ui

2 el

traditionele olijfolie

2

courgettes

200 ml

room culinair

25 g

verse bieslook

250 g

gerookte zalmsnippers

Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee. Schenk de room bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Snijd de bieslook fijn. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.