bewaar
Tagliatelle met citroen en gerookte zalm
Tagliatelle met citroen en gerookte zalm
bewaar

Tagliatelle met citroen en gerookte zalm

Compleet met komkommersalade en met een pittige touch van bosui.

15 min. bereiden
224waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

2

komkommers

2 el

traditionele olijfolie

1

citroen

3

bosuien

150 g

zwarte olijven

400 g

gerookte zalmsnippers

Compleet met komkommersalade en met een pittige touch van bosui.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de komkommer in plakjes. Schep de plakjes komkommer om de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Pers de citroen uit. Snijd de bosui in ringetjes. Ontpit de olijven en snijd in ringetjes.

2

Giet de tagliatelle af (bewaar 1 el kookvocht) en schep het citroensap, de zalmsnippers, bosui en de olijven erdoor. Serveer de pasta met de komkommersalade.