bewaar
Stokbrood met zeevruchtensalade
Stokbrood met zeevruchtensalade
bewaar

Stokbrood met zeevruchtensalade

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

meergranen stokbroden

500 g

tomaten

1 zakje

verse basilicum

2 bakjes

fruits de mer

1 bakje

roze garnalen

5 eetlepels

cocktailsaus

1 zakje

rucola-sla

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. Basilicumblaadjes fijnknippen. In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen. Broden halveren en helften in lengte opensnijden. Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen. Met bovenste helften afdekken.