Stok­brood met zee­vruch­ten­sa­la­de

(13) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. Basilicumblaadjes fijnknippen. In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen. Broden halveren en helften in lengte opensnijden. Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen. Met bovenste helften afdekken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.