bewaar
Tarwerisotto met zeebanket
Tarwerisotto met zeebanket
bewaar

Tarwerisotto met zeebanket

30 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

50 g

boter of margarine

1 zak

Italiaanse groentemix

300 g

ebly

1

visbouillontablet

1 bakje

fruits de mer

1 bakje

roze garnalen

zout en peper

Aan de slag

In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met groene salade.