Tortilla's met zeevruchtensalade

hoofdgerecht
4 personen
3
9
Advertentie
Ingrediënten
- 3 eieren (M)
- 60 g zwarte olijven zonder pit
- 4 tomaten
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 2 bakjes fruits de mer (zeevruchten, a 150 g)
- 1 zakje pijnboompitten (60 g)
- 8 eetlepels Caesar dressing (fles a 270 ml)
- 1 pak flour tortilla's (8 stuks)
Keukenspullen
- magnetronfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Eieren in ca. 8 minuten hard koken, laten schrikken en afkoelen. Olijven halveren. Tomaten schoonmaken en in dunne partjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met olijven, tomaat, ei, fruits de mer, pijnboompitten en dressing. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Salade op tortilla's leggen. Tortilla's dubbelvouwen.
Advertentie