bewaar
Tortilla's met kip en maïs
Tortilla's met kip en maïs
bewaar

Tortilla's met kip en maïs

25 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

kipfilet

2

uien

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 dinnerkit

flour tortilla's

1 zakje

gemengde sla

4 eetlepels

sladressing knoflook

1 blik

maïskorrels

1 bekertje

sour cream

Aan de slag

Kipfilet in kleine blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla aanmaken met dressing. Maïs laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen. Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream. Serveren met salade.