Tortilla's met kalkoen en guacamole

Advertentie
Ingrediënten
- 2 schaaltjes kalkoenfilet (a ca. 200 g)
- 1 ui
- 1 zak paprika's (rood geel en groen)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
- 1 pak flour tortilla's (360 g)
- 1 pot guacamoledip (300 ml)
- 1 bekertje zure room (125 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Kalkoenfilet in dunne reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en paprika toevoegen enca. 3 minuten meebakken. Burritomix en 125 ml water toevoegen en goed mengen. Geheel nog ca. 4 minuten verhitten. Intussen tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Aan tafel tortilla's vullen met guacamole, kalkoen-paprikamengsel en zure room. Lekker met een salade van ijsbergsla met vinaigrette.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 625 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 63 g
- vet 25 g