Pittige tortilla's met kalkoen

Advertentie
Ingrediënten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes (naturel (ca. 275 g))
- 1 blikje Mexicomelange (400 g)
- 1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
- 2 eetlepels nacho slices jalapeños (pepers, potje a 225 g)
- 1 pak wraptortilla's (280 g)
- 1 zak gemengde sla extra (200 g)
- 1 potje wrap sauce (225 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Olie in koekenpan verhitten en kalkoen rondom bruinbakken. Mexico melange afgieten en door kalkoen scheppen. Burritomix en 250 ml water erdoor roeren, aan de kook brengen en 10 min. laten sudderen. Pepers toevoegen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en op vier borden leggen. Achtereenvolgens sla, kalkoenmengsel en wrapsaus erover verdelen en tortilla's dubbelklappen. Lekker met frisse komkommersalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 475 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 56 g
- vet 16 g