Tortilla's met spinazie en kikkererwten

735 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(77)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 week 42-43 - 2004 week 42-43

Aan de slag

  1. In braadpan 1 el olie verhitten en gehakt rulbakken. Mix en 250 ml water toevoegen, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Kaasblokjes laten uitlekken. Kikkererwten laten uitlekken en laatste 2 min. meewarmen. Knoflook pellen en snipperen. In wok rest van olie verhitten. Knoflook 1 min. bakken. Spinazie al omscheppend 2 min. bakken, bestrooien met zout en peper. Spinazie uit wok nemen, in vergiet laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met spinazie, gehakt en kaasblokjes vullen, oprollen en serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tortilla's met spinazie en kikkererwten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig