bewaar
Tortilla's met spinazie en kikkererwten
Tortilla's met spinazie en kikkererwten
bewaar

Tortilla's met spinazie en kikkererwten

20 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

zonnebloemolie

1 schaaltje

rundergehakt

1 zakje

burrito seasoningmix

1 bekertje

witte kaasblokjes

1 blik

kikkererwten

1 teentje

knoflook

1 zak

panklare spinazie

1 zak

wraptortilla's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In braadpan 1 el olie verhitten en gehakt rulbakken. Mix en 250 ml water toevoegen, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Kaasblokjes laten uitlekken. Kikkererwten laten uitlekken en laatste 2 min. meewarmen. Knoflook pellen en snipperen. In wok rest van olie verhitten. Knoflook 1 min. bakken. Spinazie al omscheppend 2 min. bakken, bestrooien met zout en peper. Spinazie uit wok nemen, in vergiet laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met spinazie, gehakt en kaasblokjes vullen, oprollen en serveren.