Tortilla's met spinazie en kikkererwten

Advertentie
Ingrediënten
- 3 el zonnebloemolie
- 1 schaaltje rundergehakt (ca. 300 g)
- 1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
- 1 bekertje witte kaasblokjes (200 g)
- 1 blik kikkererwten (400 g)
- 1 teentje knoflook
- 1 zak panklare spinazie (300 g)
- 1 zak wraptortilla's (4 stuks)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In braadpan 1 el olie verhitten en gehakt rulbakken. Mix en 250 ml water toevoegen, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Kaasblokjes laten uitlekken. Kikkererwten laten uitlekken en laatste 2 min. meewarmen. Knoflook pellen en snipperen. In wok rest van olie verhitten. Knoflook 1 min. bakken. Spinazie al omscheppend 2 min. bakken, bestrooien met zout en peper. Spinazie uit wok nemen, in vergiet laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met spinazie, gehakt en kaasblokjes vullen, oprollen en serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 735 kcal
- eiwit 37 g
- koolhydraten 52 g
-
vet 42 g
waarvan verzadigd 0 g