Pittige hamburgers

Advertentie
Ingrediënten
- 2 schaaltjes hamburgers (a 2 stuks)
- 1 eetlepel taco seasoningmix (zakje a 35 g)
- 2 avocado's
- 4 Italiaanse bollen
- 8 eetlepels salsasaus hot (pot a 280 g)
- ½ zak gemengde sla (a 200 g)
- 4 eetlepels zure room
- 1 zak corn chips cool american (150 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Hamburgers bestrooien met kruidenmix. In pan met antiaanbaklaag hamburgers in ca. 10 minuten bruinbakken. Intussen avocado's schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Bollen opensnijden. Onderzijden besmeren met salsa. Sla over onderste helften verdelen. Hamburgers erop leggen. Avocado over burgers verdelen. Rest van salsa erop scheppen. Op elke burger 1 eetlepel zure room scheppen. Afdekken met tweede helft broodje. Hamburgers serveren met corn chips.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 845 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 85 g
- vet 41 g