Fris ge­vul­de bol met to­nijn

(14) waardeer
hoofdgerecht 1 personen
3 14

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bollen overlangs in 3 plakken snijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden. Boter losroeren met kappertjes. Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat. Afdekken met brood. Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen. Afdekken met bovenkant broodbol. Sla mengen met dressing. Bollen serveren met sla.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.