Fris gevulde bol met tonijn

hoofdgerecht
1 personen
3
16
Advertentie
Ingrediënten
- 4 Italiaanse bollen
- 2 vleestomaten
- 40 g smeerboter of margarine
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 bakje komkommersalade (250 g)
- 3 pakjes tonijnstukjes (a 85 g)
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 4 eetlepels sladressing yoghurt (fles a 450 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bollen overlangs in 3 plakken snijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden. Boter losroeren met kappertjes. Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat. Afdekken met brood. Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen. Afdekken met bovenkant broodbol. Sla mengen met dressing. Bollen serveren met sla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 530 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 45 g
- vet 27 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 32-33