bewaar
Gevulde Italiaanse bollen
Gevulde Italiaanse bollen
bewaar

Gevulde Italiaanse bollen

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren (M)

4 grote

Italiaanse bollen

2

vleestomaten

1

avocado

8 eetlepels

sandwichspread naturel

1 bakje

rucolasla

250 g

gebraden kipfilet (vleeswaren)

Aan de slag

Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden. Kap van bollen snijden. Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden. Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Helft van sandwichspread in bollen smeren. Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen. Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.