Bol met komkommer en geitenkaas
635 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
1
4
8 eetlepels
1 bakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 34-35 - 2002 week 34-35
Geitenkaas verkruimelen. Mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Bollen opensnijden en besmeren met spread. Bollen beleggen met wortelrauwkost, blokjes mango en stukjes geitenkaas. Direct serveren.
Bol met komkommer en geitenkaas

hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Geitenkaas verkruimelen. Mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Bollen opensnijden en besmeren met spread. Bollen beleggen met wortelrauwkost, blokjes mango en stukjes geitenkaas. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g geitenkaas (Bettinne blanc)
1 mango
4 Italiaanse bollen
8 eetlepels sandwichspread komkommer
1 bakje wortelrauwkost




