bewaar
Bol zalmragout
Bol zalmragout
bewaar

Bol zalmragout

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

zalmragout

4

tomaten

4 eetlepels

crème fraîche

4

Italiaanse bollen

½ zakje

verse bieslook

2 zakken

eikenbladslamelange

1 cup

honing-mosterddressing

Aan de slag

Ragout in pan verwarmen. Tomaten schoonmaken, in parten snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaatstukjes en crème fraîche door ragout scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Kap van broodbollen snijden. Broodbollen uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Bieslook, op 8 sprieten na, fijnknippen. Salade mengen met dressing. Fijngeknipte bieslook door ragout scheppen. Ragout in broodbollen scheppen en schuin afdekken met broodkapje. Garneren met sprieten bieslook. Serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bol zalmragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig