bewaar
Bol zalmragout
Bol zalmragout
bewaar

Bol zalmragout

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

zalmragout

4

tomaten

4 eetlepels

crème fraîche

4

Italiaanse bollen

½ zakje

verse bieslook

2 zakken

eikenbladslamelange

1 cup

honing-mosterddressing

Aan de slag

Ragout in pan verwarmen. Tomaten schoonmaken, in parten snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaatstukjes en crème fraîche door ragout scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Kap van broodbollen snijden. Broodbollen uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Bieslook, op 8 sprieten na, fijnknippen. Salade mengen met dressing. Fijngeknipte bieslook door ragout scheppen. Ragout in broodbollen scheppen en schuin afdekken met broodkapje. Garneren met sprieten bieslook. Serveren met salade.