bewaar
Vissoep met tonijnstokbrood
Vissoep met tonijnstokbrood
bewaar

Vissoep met tonijnstokbrood

10 min. bereiden
10 min. wachten
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

voorgebakken stokbrood met kruidenboter

1 zak

broccoliroosjes

3

bosuitjes

3 blikken

romige vissoep

1 blikje

tonijn in water

1 pakje

verse roomkaas

Aan de slag

Oven op 180 °C voorverwarmen. Stokbrood in 8-10 min. afbakken. In pan broccoli 5 min. koken. Broccoli afgieten en kleiner snijden. Bosui wassen en in ringen snijden. In pan vissoep zachtjes verwarmen. Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren. Broccoli aan vissoep toevoegen. Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren. Stokbrood ernaast leggen.