bewaar
Gevulde vissoep
Gevulde vissoep
bewaar

Gevulde vissoep

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

voorgebakken boulogne stokbrood

3

visbouillontabletten

½ theelepel

gedroogde tijm

1 zak

minikrieltjes

1 zakje

fijne soepgroenten

1 bakje

voorgesneden snijbonen

400 g

kabeljauwfilet

125 ml

slagroom

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. In pan 1 1/2 liter water met verkruimelde bouillontabletten en tijm aan de kook brengen. Krieltjes door bouillon roeren en soep 5 min. zachtjes laten koken. Soepgroenten, snijbonen en reepjes kabeljauw toevoegen en soep nog 4 min. zachtjes laten koken. Slagroom erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met stokbrood.