bewaar
Vissoep met paprika en krieltjes
Vissoep met paprika en krieltjes
bewaar

Vissoep met paprika en krieltjes

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

3

groene paprika's

3 teentjes

knoflook

450 g

minikrieltjes

1 pot

geroosterde paprika's

200 ml

droge witte wijn

2 potten

visfond

2

visbouillontabletten

400 g

kabeljauwfilet

½ zakje

verse dille

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

In (soep)pan olie verhitten. Groene paprika's en knoflook 3 min. zachtjes bakken zonder te kleuren. Krieltjes kort meebakken. In keukenmachine geroosterde paprika's pureren. Paprikapuree, wijn, fond, 2 dl water en bouillontabletten aan ingrediënten in pan toevoegen. Soep 2 min. tegen de kook aan verwarmen tot kabeljauw gaar is. Soep van vuur af bestrooien met dille. Lekker met kant-en-klare bruschette of geroosterde ciabatta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vissoep met paprika en krieltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig