bewaar
Romige risotto met broccoli en zalm
Romige risotto met broccoli en zalm
bewaar

Romige risotto met broccoli en zalm

Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.

30 min. bereiden
207waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

risottorijst

213 g

roze zalm in blik

600 g

diepvries broccoliroosjes

175 g

verse roomkaas met kruiden

Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. Bereid de broccoliroosjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Roer de roomkaas door de risotto. Schep de broccoli erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.

tip

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.