bewaar
Romige risotto met broccoli en zalm
Romige risotto met broccoli en zalm
bewaar

Romige risotto met broccoli en zalm

Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.

30 min. bereiden
207waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

risottorijst

213 g

roze zalm in blik

600 g

diepvries broccoliroosjes

175 g

verse roomkaas met kruiden

Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. Bereid de broccoliroosjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Roer de roomkaas door de risotto. Schep de broccoli erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.