bewaar
Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost
Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost
bewaar

Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost

20 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 kg

panklare mosselen

125 ml

crème fraîche

3

bosuitjes

1

voorgebakken boulogne stokbrood

3 eetlepels

mayonaise

1 teentje

knoflook

1 bakje

wortels

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Mosselen wassen, kapotte exemplaren en schelpen die na tik niet sluiten, weggooien. In pan mosselen mengen met 1 el crème fraîche en helft van bosui. Afgedekt op hoog vuur ca. 8 min. koken, tot mosselen gaar zijn. Af en toe omschudden. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Van bosuiringetjes 1 el nog fijner snijden. In kom saus roeren van rest van crème fraîche, 1 el mayonaise, bosuisnippers, knoflook en zout en peper. In kom rest van mayonaise mengen met 1-2 el water en zout en peper. Rest van bosuiringetjes en rauwkost erdoor roeren. Mosselen serveren met knoflooksaus, rauwkostsalade en stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig