Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost

1030 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 09 - Zinderende zomer

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Mosselen wassen, kapotte exemplaren en schelpen die na tik niet sluiten, weggooien. In pan mosselen mengen met 1 el crème fraîche en helft van bosui. Afgedekt op hoog vuur ca. 8 min. koken, tot mosselen gaar zijn. Af en toe omschudden. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Van bosuiringetjes 1 el nog fijner snijden. In kom saus roeren van rest van crème fraîche, 1 el mayonaise, bosuisnippers, knoflook en zout en peper. In kom rest van mayonaise mengen met 1-2 el water en zout en peper. Rest van bosuiringetjes en rauwkost erdoor roeren. Mosselen serveren met knoflooksaus, rauwkostsalade en stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig