Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola

120 kcal

10 min. bereiden

3/5

(123)

Ingrediënten

Aantal personen

2012 nr. 08 - Italië

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

  2. Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en verdeel ze over de bruschette. Schep op alle bruschette een lepeltje vijgenconfiture. Verdeel de rucola erover en serveer direct.

  • algemeenMeng de rest van de rucola door een pastagerecht voor een knapperig en pittig accent.

Wat vond je van dit recept?

Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig