bewaar
Bruschetta tonijn en witte bonen
Bruschetta tonijn en witte bonen
bewaar

Bruschetta tonijn en witte bonen

10 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

1

ciabatta

2 el

olijfolie

½ teen

knoflook

2 blikjes

tonijn in olijfolie

½ blik

cannellinibonen

1 potje

kappertjes

½ zakje

rucola

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

2

Meng ondertussen de tonijn, bonen en de helft van de kappertjes in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tonijnsalade over de bruschette en garneer met de rest van de kappertjes en de rucola. Serveer direct.

tip

algemeenRoer de rest van de cannellini bonen door tomatensoep en warm enkele minuten door.