Ingrediënten
4 personen
½
ciabatta afbakbrood
3 eetlepels
olijfolie
1 teentje
knoflook
2
geroosterde paprika's
1 bakje
tonijn (naturel)
2 eetlepels
kappertjes
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika's in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.
Tonijnbroodjes

voorgerecht
4 personen
240 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika's in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ ciabatta afbakbrood
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
2 geroosterde paprika's
1 bakje tonijn (naturel)
2 eetlepels kappertjes