Tonijnbroodjes

voorgerecht
4 personen
3
25
Advertentie
Ingrediënten
- ½ ciabatta afbakbrood (a 250 g)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 geroosterde paprika's (pot a 465 g)
- 1 bakje tonijn (naturel) (125 g)
- 2 eetlepels kappertjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika's in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 240 kcal
- eiwit 8 g
- koolhydraten 20 g
- vet 17 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 14-15