bewaar
Bruschetta makreel, paprika en ei
Bruschetta makreel, paprika en ei
bewaar

Bruschetta makreel, paprika en ei

10 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

1

ciabatta

2 el

olijfolie

½ teen

knoflook

2

eieren

200 g

gerookte makreelfilet

1 potje

gegrilde paprika

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

2

Pel ondertussen de eieren en snijd in plakjes. Verdeel het ei over de bruschette. Snijd de paprika in reepjes en leg erop. Verwijder het vel van de makreel­filet en eventuele graatjes. Trek de filet in stukjes en verdeel over de bruschette. Serveer direct.

tip

Gerookte makreel schoonmaken

Instructievideo - 00:59 min.