bewaar
Snelle chili
Snelle chili
bewaar

Snelle chili

10 min. bereiden
5 min. wachten
150waarderingen

Ingrediënten

1 blik

chilibonen

1 blikje

maiskorrels

3

trostomaten

1 pak

tacoschelpen

2 el

zonnebloemolie

1 schaal

runderreepjes

1 potje

salsasaus mild

1 zak

ijsbergsla

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de chilibonen, mais en tomaten in een schaal en schep om. Verwarm de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. met peper en zout. Voeg de salsasaus toe en warm nog 2 min. door.

3

Verdeel de warme tacoschelpen over 4 borden. Verdeel eerst de ijsbergsla over de schelpen en schep dan het vlees met de saus erin. Serveer met de bonensalade. Lekker met zure room (bekertje 125 ml).