Snel­le chi­li

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 470 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 5 min. wachten
(147) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 147

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de chilibonen, mais en tomaten in een schaal en schep om. Verwarm de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. met peper en zout. Voeg de salsasaus toe en warm nog 2 min. door.
  3. Verdeel de warme tacoschelpen over 4 borden. Verdeel eerst de ijsbergsla over de schelpen en schep dan het vlees met de saus erin. Serveer met de bonensalade. Lekker met zure room (bekertje 125 ml).

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.