bewaar
Chili met vegaspekjes
Chili met vegaspekjes
bewaar

Chili met vegaspekjes

25 min. bereiden
104waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 el

zonnebloemolie

2 schaaltjes

vegetarische spekreepjes

1 zak

paprikamix

2 blikken

chilibonen

1 blik

tomatenblokjes

1 bakje

platte peterselie

1 bekertje

zure room

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de spekreepjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de chilibonen en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.

2

Draai het vuur laag en stoof de chili met de deksel op de pan 10 min. Meng de peterselie door de zure room. Voeg peper en eventueel zout toe.

3

Verdeel de rijst en chili over 4 borden. Serveer met een lepel peterselieroom.

algemeenBereid de chili eens met 1 schaal vegetarische spekreepjes en serveer er 4 hardgekookte eieren bij.

Chili met vegaspekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig