bewaar
Kipchili
Kipchili
bewaar

Kipchili

20 min. bereiden
170waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 el

zonnebloemolie

300 g

kipfilet

1

ui

2 tl

gemalen komijnzaad

1 zak

paprikamix

1 blik

gepelde tomaten

2 blikken

chilibonen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.

2

Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.

3

Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.

tip

algemeenLekker met een frisse ijsbergsalade met yoghurtdressing.