Ta­co­schel­pen met Quorn

(25) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
4 25

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Komkommer halveren, van zaadjes ontdoen, in kleine blokjes snijden en met yoghurt mengen. Teentje knoflook erboven uitpersen en erdoor mengen. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In koekenpan olie verhitten en ui en Quornstukjes 4 min. bakken. Maïs toevoegen en verwarmen. Taco's met sla, Quornmengsel en komkommer vullen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.