Mexicaanse tacosalade

Je kunt taco's vullen met alles wat je lekker vindt. Warm, of koud zoals in deze salade.

615 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Laat de mais uitlekken. Verhit de grillpan. Bestrijk de kip met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees 4 min. Keer halverwege om. Laat afkoelen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de lengte in repen. Meng de mais met de uiringen.

  3. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco's in een lange schaal en vul ze voor de helft met de ijsbergsla. Schep de maissalade erin en verdeel de kip, avocado en salsa erover.

  • combinatietipLekker met verse koriander
  • algemeenDunne reepjes ijsbergsla geven extra bite aan andere groente. Heerlijk: omscheppen met gekookte sperziebonen, besprenkeld met wat balsamicoazijn.

Mexicaanse tacosalade

Je kunt taco's vullen met alles wat je lekker vindt. Warm, of koud zoals in deze salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel