Pi­ta­brood­jes ge­vuld met to­nijn en kap­per­tjes

(59) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 59

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Ui pellen, halveren en in dunne halve ringen snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Slasaus met olie, azijn, zout en peper tot saus roeren. Tonijn in zeef laten uitlekken.
  2. In broodrooster pitabroodjes knapperig en bruin roosteren. Met mes pitabroodjes opensnijden. Pitabroodjes met 1 hand openduwen en vullen met wat sla, 1 eetlepel tonijn, plakjes tomaat, ui, plakjes olijf en kappertjes. Saus erover scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.