bewaar
Bietencarpaccio
Bietencarpaccio
bewaar

Bietencarpaccio

De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.

20 min. bereiden
122waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

rodewijnazijn

3 el

extra vierge olijfolie

2 tl

dijonmosterd

1 tl

vloeibare honing

500 g

gekookte bieten

40 g

rucola

De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.

Aan de slag

1

Klop een dressing van de wijnazijn, olijfolie, mosterd en honing.

2

Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een scherp mes, kaasschaaf of plakjesrasp.

3

Leg de plakjes biet dakpansgewijs op de borden en besprenkel met de dressing. Verdeel de rucola over de bietencarpaccio.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietencarpaccio

De vegetarische variant van de klassieke carpaccio met een heerlijke honing-mosterddressing.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig